Google advertenties

Kom op de nummer 1 plek met uw website. Laat uw concurrenten achterwege met Google advertisement en werf 100% potentiële klanten naar uw onderneming.

Google Advertisement

Google Ads speelt tegenwoordig een belangrijke rol voor uw bedrijf. Het zorgt namelijk voor een hogere positie tussen de zoekresultaten van uw branché. Dit resulteert dat uw website beter vindbaar is en vaker wordt bezocht. Bovendien trekt u met Google Ads 100% Potentiële klanten aan. Dit komt omdat de advertenties zoekterm gericht zijn. Ons team bespreekt graag met u de mogelijkheden om het maximale uit uw onderneming te kunnen halen en meer potentiële klanten te werven naar uw onderneming.

Google Ads (SEA)

Met Google Ads kunt u profiteren van de voordelen van online adverteren: laat uw advertenties aan de juiste personen zien, op de juiste locatie en op het juiste moment. Google Ads biedt u verschillende voordelen, maar dit zijn de belangrijkste:

CPC

Bij Google Ads betaald u pas als de klant op uw advertentie heeft geklikt en naar de website wordt doorgestuurd.

Zoekterm

Google Ads is zoekterm gericht. Dit betekend dat uw website alleen wordt weergeven als de consument als voorbeeld op: "zonnebrillen" zoekt

Potentiele klant

Aangezien Google Ads zoekterm gericht is, trekt u 100% potentiële klanten aan. Dit vergroot de kans op een conversie.

Inzichten

U krijgt direct inzicht in uw klanten verkeer op uw website. Tot welke pagina komen mijn klanten? Welke leeftijd hebben deze kalnten etc.

Het Google Advertisement traject

onderzoek

onderzoek

In deze meeting bekijken wij de mogelijkheden voor uw bedrijf. Bovendien krijgt u advies van een specialist en worden uw vragen beantwoordt.

zoektermen

Zoektermen

In deze periode analyseren wij uw bedrijf en realiseren wij een lijst van potentiële zoektermen die relevant zijn voor uw onderneming.

adverteren

adverteren

Wij zullen de advertenties lanceren met de vooraf gesproken zoektermen. U ontvangt wekelijks een verslag van uw advertenties.

optimaliseren

optimaliseren

De behaalde data gebruiken wij om de advertenties te optimaliseren. Dit optimaliseren resulteert in een hoger resultaat.

Voordelen van Google Advertisement

Zoekt u vaak op Google? Dan klikt u over het algemeen op de bovenste 3 websites van een zoekterm. Deze clicks zijn over het algemeen op Google Advertenties. Boven uw concurrenten staan op Google is van groot belang voor uw onderneming. Hiernaast vindt u aanvullende informatie over Google Advertenties.

Is uw website slecht vindbaar voor uw consumenten? Dan is Google Ads waarschijnlijk een perfecte keuze voor uw onderneming. Doormiddel van Google Ads wordt uw vindbaarheid met wel 70% vergroot.

Google Advertenties geeft de mogelijkheid om gericht te adverteren. Dit is ideaal voor uw onderneming om uw desbetreffende potentiële doelgroep te bereiken.

Aangezien Google Ads zoekterm gericht is, trekt u 100% potentiële klanten aan. Dit vergroot de kans op een conversie voor uw onderneming.

Google Ads is de perfecte manier om uw website hoger te laten vertonen in de Google zoektermen. Bovendien werft het meer potentiële klanten aan voor uw bedrijf.

Kosten

De kosten worden bepaald op basis van het aantal kliks per maand. Wij bekijken graag voor u wat het beste bij uw onderneming aansluit

Doorlooptijd

Het duurt zo’n 1 week vanaf het eerste kennis makings gesprek voordat de Google Advertenties online staan.

Materiaal

U heeft geen beeldmateriaal nodig voor uw Google Advertenties. Dit omdat de advertenties zoekterm gericht zijn.

OVER SOVAID

Copyright © 2019 Sovaid BV. All rights reserved.

Offerte aanvragen?
Vul dit formulier in