Advertenties voor uw bedrijf

Trek nu via online advertenties (Facebook, Instagram, Snapchat en Google advertenties) meer bezoekers naar je website en bereik daarmee meer potentiële klanten.

Social media advertisement voor uw onderneming

Social Media Advertenties zijn een essentieel onderdeel van het vergroten van uw merkaanwezigheid en online inkomsten. Of het uw doel is om de verkoop te stimuleren of de bekendheid te vergroten, ons team bedenkt gerichte en creatieve sociale advertentiecampagnes die uw concurrentie te slim af is en resultaat oplevert.

Social Media Advertisement

Samen met u bekijken wij welke marketingstrategie het dichtst bij uw bedrijf past. Dit betekent kort gezegd: “Wie ziet de advertenties” het betreft leeftijd, interesses, geslacht etc. Dit betekent dat specifieke doelgroepen bereikt kunnen worden middel van advertenties. Dit zorgt natuurlijk voor meer potentiële klanten voor uw bedrijf.

Verhoog conversies

Indien u online verkoopt, kunt u doormiddel van social media marketing uw conversie aantal verhogen!

Klanten kennen

Je leert je klanten beter kennen. Wij slaan namelijk tijdens het adverteren behoorlijk veel data op. (Leeftijd, interesses, regio etc.)

Naamsbekendheid

Door gebruik te maken van Social Media Ads vergroot je de naamsbekendheid van jou bedrijf

Meer bezoekers

Social Media Ads zorgt ervoor dat u meer bezoekers naar uw website trekt. Dit vergroot de kans op een conversie.

Verhoog het aantal bezoekers op uw website doormiddel van Social Media Advertenties. Wij kunnen met de programma’s die wij gebruikenerg specifiek adverteren. Dit betekend dat u de juiste leads naar uw website werft.

Met de programma’s die wij gebruiken kan ons team uw doelgroep bereiken. Dit zal de kans op conversies vergroten. Wij voeren met u een gesprek om erachter te komen wie deze desbetreffende doelgroep is.

Social Media Ads zorgt voor meer naamsbekendheid. Dit realiseren wij door een groot aantal mensen te bereiken die in uw doelgroep vallen. Wij kijken samen met u wie deze desbetreffende doelgroep is.

Het Social Media traject

meeting

Meeting

In deze meeting bekijken wij de mogelijkheden voor uw bedrijf. Bovendien krijgt u advies van een specialist en worden uw vragen beantwoordt.

analyse

Analyse

In de "Analyse" periode analyseren wij uw bedrijf en kijken wij naar corrurende bedrijven in uw branché. Hierop volgt een gesprek met de mogelijkheden.

adverteren

adverteren

Wij zullen de advertenties lanceren met de vooraf gesproken doelgroepen. U ontvangt wekelijks een verslag van uw advertenties.

optimaliseren

optimaliseren

De behaalde data gebruiken wij om de advertenties te optimaliseren. Dit optimaliseren resulteert in een hoger resultaat.

Kosten

Kosten worden berekend na afloop van het eerste kennis makings gesprek. Sovaid heeft verschillende manieren van kostenberekening.

Doorlooptijd

Het duurt ongeveer 1 week vanaf het kennismakings gesprek, voordat uw advertenties gerealiseerd zijn. 

Materiaal

Wij ondersteunen u bij het creëren van advertentiemateriaal. Bovendien heeft u ook de mogelijkheid om beeldmateriaal door ons te laten realiseren.

OVER SOVAID

Copyright © 2019 Sovaid BV. All rights reserved.