Webdesign op maat

Ons team is gespecialiseerd in het maken / ontwikkelen van websites. Wij bouwen op maat gemaakte websites, Bovendien creëeren wij een website die mobiel en laptop vriendelijk is.

Mobiel vriendelijk

Overzichtelijk

Conversie gericht

aanpasbaar

Een goed bijgewerkte website telt in een wereld die constant online is

De wereld evolueert langzaam naar meer online communicatie. Zorg ervoor dat uw bedrijf niet achterop raakt. Een paar redenen waarom een ​​vernieuwde website belangrijk is:

Uw website laten maken

Bij het maken van websites letten wij op het gedrag van de websitebezoeker. Denk hierbij  aan het lettertype, kleuren en afbeeldingen die een websitebezoeker aanspreekt. De factoren op een website hebben invloed op het gedrag van de websitebezoeker. Ons team maakt gebruiksvriendelijke en overzichtelijke websites. 

De programma’s die wij gebruiken waar u dingen op uw website kunt aanpassen zijn ongelooflijk gemakkelijk. U kunt zonder ervaring in de technische wereld gemakkelijk een nieuwe foto of bericht plaatsen.

Onze programma’s die wij gebruiken tijdens de bouw van uw website bevatten SSL-Certificaten. Dit betekend dat uw website optimaal is beveiligd. Bovendien wordt beveiliging regelmatig geupdate zodat uw website altijd het beste is beveiligd.

Dankzij een enorm aanbod aan functies en plug-ins zijn de mogelijkheden heel uitgebreid. Hierdoor is het ook mogelijk om altijd nog een website om te toveren naar een webshop.

Jazeker! Wij creëren ook webshops geheel naar uw smaak. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor uw webshop.

Webshops en systemen

Ons team bouwt niet alleen websites. Wij creëren ook webshops/boekings-systemen. Wij luisteren naar uw wensen en realiseren het in uw smaak. Wij kijken graag naar de mogelijkheden voor uw ondermening betreft online gebied.

overzichtelijk

Ons team bouwt een overzichtelijke en klantvriendelijke website/webshop voor uw klanten.

Conversie gericht

De websites/webshops die wij maken zijn conversie gericht. Ons team zorgt ervoor dat uw potentiële klanten snel contact opnemen/overgaan in een conversie

Mobiel vriendelijk

Wij maken mobiel vriendelijke websites/webshops. Tijdens het proces van de bouw houden wij hier rekening mee.

Systemen

Wij bouwen ook online systemen. Denk hierbij aan hotel-boeking systemen, reserverings systemen etc.

Kosten

De kosten verschillen per website. Dit komt omdat wij websites op maat maken. Sovaid begint bij een bedrag vanaf 550,-.

Doorlooptijd

Doorgaans zijn wij zo’n 1-3 weken weken bezig vanaf kennismaking tot oplevering van de website/webshop.

Materiaal

Wij kunnen u ondersteunen bij beeld/graphic materiaal voor uw website. Bekijk hiervoor onze graphic design pagina.

OVER SOVAID

Offerte aanvragen?
Vul dit formulier in