Over het bedrijf sovaid

Benieuwd wie er achter Sovaid zit en wie wij zijn? Wij leren u graag kennen. Bovendien kunt u altijd langskomen voor een kop koffie en met ons in contact komen!

“Imagination is everything, we bring a extraordinary imagination to your company.”

Bouke Reijnen (CEO/Founder)

Ons Missie

Ons team streeft naar een sterke band tussen onze klant en het Sovaid team. Bij Sovaid draait het niet om het bedrag van de offerte, maar om het veelvoud van het aantal. Liever 100 tevreden klanten voor een correct bedrag, dan 10 klanten die teveel betalen. Als team brengen wij uw bedrijf naar een volgend niveau.

Ons ontstaan

Het bedrijf Sovaid is ontstaan uit wil om te ondernemen. Met een team van ondernemers met veel kennis in de digitale wereld en verschillende specialiteiten is het bedrijf Sovaid tot stand gekomen. Wij willen graag onze kennis en ervaringen betreft digitaal gebied delen en andere ondernemingen ondersteunen in hun proces naar de digitale wereld.

Ons Doel

Ons doel is het ondersteunen van ondernemingen in de digitale wereld. Dit is altijd ons passie en doel geweest. Ons team is dan ook pas tevreden als de klant tevreden is met de realisatie van het proces. Wij kijken er naar uit om u te kunnen helpen en zien een succesvolle samenwerking tegemoet. 

Ons team

we have no limits

Waarom kiest u voor ons?

01

Passie

Ons team heeft passie in het vak. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

02

Werkt nauw

Wij streven naar een goede band tussen ons team en de klant.

03

Creatief

Wij denken mee aan toepasselijke oplossingen voor uw onderneming

Wat doen wij anders?

Meer tijd besteden aan onze klanten
Wat resulteert in een optimaal resultaat

OVER SOVAID