Laat uw professionele design wensen vervullen door Sovaid

Wanneer je denkt dat iets kleins geen verschil maakt, probeer dan maar eens te slapen met een mug in je kamer. Zo kan design ook erg veel uitmaken!

      Design

Waarom uw design wensen door Sovaid laten vervullen?

Bij sovaid luisteren we graag naar onze klanten. We stellen vragen en proberen ons in het bedrijf en het product of dienst van onze klant te verdiepen. Op deze manier krijgen wij een gevoel voor het product of dienst en vertalen wij dit naar een mooi design. Wij ontwerpen dan ook andere logo's, brochures, huisstijlen, folder, flyers, websites, stickers en ga zo maar door.

 

Dit doen we

Brochures

Visitekaartjes

Logo's

Veel meer!

          Professionele eindresultaten

Wij bij Sovaid maken gebruik van diverse programma's om onze professionele design resultaten te behalen. Dit zijn programma's zoals Adobe photoshop, Illustrator, Sketch en veel meer. Wij zijn gespecialiseerd in het gebruiken van de desbetreffende programma's. Samen met u kijken wij naar uw wensen en zullen wij deze vertalen in een mooi design, om uw bedrijf met een professioneel en representatief beeld op de kaart te zetten. Aarzel niet en kom langs voor een kop koffie zodat wij samen naar de mogelijkheden kunnen kijken.

60+ customers

100 + Websites

300+ Ads launched