Onze diensten

Website ontwerpen


Bent u ondernemer en wilt u een stap zetten in de online wereld? Een website wordt gezien als het perfecte online visitekaartje. Een website geeft een indicatie van uw onderneming. Wij kunnen u helpen deze te ontwikkelen. U stelt uw eisen, wij zullen deze toepassen. Samen zijn wij betrokken van het begin tot het eindproduct.

Webshop laten bouwen


Zo’n 96% van alle Nederlanders boven de 15 jaar shopt online. Om het bereik van uw onderneming te vergroten, zullen wij u helpen om producten online aan te bieden. Uw producten zullen zowel online als fysiek verkocht gaan worden om zo een hogere omzet te genereren.

Advertenties


In de online wereld vandaag de dag is het voor een onderneming een meerwaarde om het bereik te vergroten, om zo meer klanten te genereren. Ons team zal verschillende campagnes ontwikkelen die voor uw onderneming van meerwaarde kunnen zijn. Adverteren kan op verschillende platformen denk aan google, facebook en instagram

Zoekmachineoptimalisatie


Bent u in het bezit van een website, maar is deze nauwelijks te vinden voor de consument of werkt de site niet snel genoeg? Wij kunnen u helpen met het optimaliseren van de website. Consumenten zullen de website sneller vinden en doorschakelen tot het plaatsen van orders.

Design


De consument is erg gevoelig voor herkenbare logo’s, denk hierbij aan voorbeelden als: Apple, Mcdonald's en Starbucks. Wij kunnen u helpen met het designen van een logo die perfect past bij de gedachte van uw onderneming.

Social media


Social media wordt door bijna iedereen op de wereld gebruikt. Het is daarom bijna een must om je bedrijf te presenteren via de sociale kanalen. Wij zullen u bijstaan in het plaatsen en promoten van relevante content om zo een groter bereik te genereren. Door de verbrede doelgroep zullen er meer potentiële klanten uw website bezoeken.

60+ customers

100 + Websites

300+ Ads launched