Het sovaid team

Het Sovaid Team bestaat uit een jong volwassen team met veel kennis in de digitale wereld. Doormiddel van onze kennis en ervaringen proberen wij uw bedrijf te vergroten in de online wereld.

Over ons

Ons verhaal                                                                                                                                      

Het Sovaid team heeft veel kennis in de digitale wereld. Het bedrijf Sovaid is ontstaan uit wil om te ondernemen. Met een team van jonge ondernemers met veel digitale kennis is het bedrijf Sovaid tot stand gekomen. Als team brengen wij uw bedrijf naar een volgend niveau.

Het doel van Sovaid                                                                                                              

Ons team streeft naar een sterke band tussen onze klant en het Sovaid team. Bij Sovaid draait het niet om het bedrag van de offerte, maar om het veelvoud van het aantal. Liever 100 tevreden klanten voor een correct bedrag, dan 10 klanten die teveel betalen. Als team brengen wij uw bedrijf naar een volgend niveau voor een relatief klein bedrag.

Hoe leveren wij kwaliteit?    

Het kantoor van Sovaid is gevestigd in hartje Amsterdam. Ons bedrijf heeft dit kantoor aangeschaft om ons team, dat bestaat uit jonge ondernemers met verschillende specialiteiten bij elkaar te krijgen. Het team werkt dus nauw samen met elkaar, wat natuurlijk zorgt voor de beste resultaten voor uw bedrijf ! Bent u benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw bedrijf ? Plan dan een gesprek in en dan kijken wij samen naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

60+ customers

100 + Websites

300+ Ads launched