Social Media

Bij het opzetten van social media kanalen blijft het niet, om er voor te zorgen dat u hiermee ook u brandimage vergroot moet u een weloverwogen strategie creeren en toepassen. Wij helpen u daar graag mee.

Wat is social media?

Social media is een verzamelnaam voor online platformen waar consumenten en bedrijven bij elkaar samen komen op een directe als indirecte manier. Via social media ontstaat er een informele interactie met de consument.

Waarom is social media zo belangrijk voor uw bedrijf?

Social media wordt door bijna iedereen op de wereld gebruikt. Het is daarom bijna een must om je bedrijf te presenteren via de sociale kanalen. Wij zullen u bijstaan in het plaatsen en promoten van relevante content om zo een groter bereik te genereren. Door de verbrede doelgroep zullen er meer potentiële klanten uw website bezoeken.

GESPECIALISEERD IN:

Instagram

Google

Facebook

En nog vele meer!

          Uw netwerk vergroten?

Wij als Sovaid hebben veel ervaring in het gebruik van social media en zullen dan ook slagen in het vergroten van betrokkenheid tussen u en de consument. U zal meer klanten bereiken en indirect informeren over uw bedrijf. Wij helpen hier dan ook erg graag bij en verwelkomen u in alle tijden om er voor te zorgen dat uw sociale kanalen een boost zullen krijgen. Twijfel niet en voel u vrij om contact op te nemen. Samen kijken wij naar de opties die er voor uw bedrijf zijn. Aarzel niet en kom gezellig op de koffie!

60+ customers

100 + Websites

300+ Ads launched