Uw website laten ontwikkelen? Dan bent u bij sovaid op het juist adres!

Sovaid is gespecialiseerd in het maken / ontwikkelen van websites. Wij gebruiken onze kennis en ervaringen bij het bouwen van uw website ! Bovendien creëeren wij een website die mobiel en laptop vriendelijk is. Dit omdat tegenwoordig bijna 80% van de website bezoekers zich bevindt op een mobiel apparaat.

Begrijpbare websites

Hoe maken wij een website overzichtelijk voor de klanten?

Bij het maken van websites letten wij op het gedrag van de websitebezoeker. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het lettertype, kleuren en afbeeldingen die een websitebezoeker aanspreekt. De factoren op een website hebben invloed op het gedrag van de websitebezoeker. Ons team maakt gebruiksvriendelijke en overzichtelijke websites. Ons team maakt de websites gebruiksvriendelijk voor de klant zodat website bezoekers sneller overstappen naar een aankoop of eventueel contact opnemen indien er geen webshop aanwezig is.


Gebruiksvriendelijk

De programma's die wij gebruiken waar u dingen op uw website kunt aanpassen zijn ongelooflijk gemakkelijk. U kunt zonder ervaring in de technische wereld gemakkelijk een nieuwe foto of bericht plaatsen.

 

Veilige website

Onze programma's die wij gebruiken tijdens de bouw van uw website bevatten SSL-Certificaten. Dit betekend dat uw website optimaal is beveiligd. Bovendien wordt beveiliging regelmatig bijgewerkt zodat uw website altijd is beveiligd.

Makkelijk overstappen

Dankzij een enorm aanbod aan functies en plug-ins zijn de mogelijkheden heel uitgebreid. Hierdoor is het ook mogelijk om altijd nog een website om te toveren naar een webshop.

 

Waarom bouwen wij websites die voor u handig zijn?

Sovaid gebruikt verschillende programma's voor het ontwikkelen van onze websites. Deze programma's bieden de mogelijkheid om zelf je blogs, fotos en teksten te veranderen! U kunt dus na onze bouw van uw website de touwtjes zelf in handen nemen! Ons team zal na afloop van het traject die u met ons aangaat, van a - z uitleggen hoe u zelf uw blogs en fotos kunt bijhouden. De programma's die wij gebruiken bieden dus het perfecte plaatje voor onze klanten!

60+ customers

100 + Websites

300+ Ads launched