Onlangs gerealiseerd

Hieronder vindt u een aantal projecten die ons team de afgelopen weken heeft gerealiseerd. Wij hopen u hiermee een beter beeld te geven over onze werkwijze.

Webshop voor Amerikaanse Snoep

Voor het bedrijf AmerikaanseSnoepjes.com heeft ons team een strakke en overzichtelijke webshop gecreërd. Op de webshop kan men snoep bestellen. De webshop hebben wij conversie gericht gemaakt doormiddel van een kortingen rat, email lijsten, upsell bij afrekening van een product. Ben jij op zoek naar een conversie gerichte webshop? Neem dan contact met ons op.

Website voor Fighting Rhino Society

Fighting Rhino Society is een NFT project van 4444 unieke NFTs met een uitgebreide roadmap. Wij hebben naast de website ook de volledige upload, smart contract met whitelist en web3 mint applicatie geleverd.

Website voor The NFT Desk

Voor The NFT Desk in een online platform waar je je eigen NFT kan laten bedrukken op een canvas. Wij hebben zowel het design als de functionaliteit voor het uploaden van de NFT gemaakt.

Logo design Dubai Crypto Trading

Ons team heeft een strakke en overzichtelijke webshop gecreëerd voor IceQold. De eigenaar van IceQold vondt dat de oude webshop niet de juiste indruk geeft aan zijn klanten. Ons team heeft een strak design gerealiseerd en de uitstraling van het bedrijf een stuk professioneler gemaakt. 

Grafisch ontwerp Elite Rentals Dubai

Voor het bedrijf Elite Rentals Dubai heeft ons team het grafisch design werk gedaan voor de bouw van een yacht. Hierin hebben wij de wensen van de klant omgetoverd naar een mooi geheel. Hier vindt u een voorbeeld van het project.

Webshop voor IceQold.com

Ons team heeft een strakke en overzichtelijke webshop gecreëerd voor IceQold. De eigenaar van IceQold vondt dat de oude webshop niet de juiste indruk geeft aan zijn klanten. Ons team heeft een strak design gerealiseerd en de uitstraling van het bedrijf een stuk professioneler gemaakt. 

Website voor Elite Rentals Dubai

Voor het bedrijf Elite Rentals Dubai heeft ons team een strakke en overzichtelijke website gecreërd. Op de website kunnen Yachten worden geboekt in Dubai. Deze boekingen worden direct in het systeem geplaatst. Bovendien is elke yacht zichtbaar op de website in overzichtelijk structuur.  dubaiyachtbooking.com

Google Advertenties voor Webellen.nl

Ons team draagt steun bij betreft het vergroten van de naamsbekendheid. Dit hebben wij voor WeBellen gedaan door gebruik te maken van Google Advertenties. Met succes, binnen 2 dagen stond WeBellen boven de concurrent Youfone.

Webshop voor SneakerAsk

Voor het bedrijf SneakerAsk heeft ons team een strakke en overzichtelijke webshop gecreërd. De webshop bevat een aantal integraties: Volg uw bestelling, request an item, 24/7 livechat. Bovendien is het gehele betalings-systeem door ons team geïnstalleerd.

Webshop voor Profsaracoglu

Sovaid kreeg de opdracht een Europese website te realiseren voor Profsaracoglu. Wij hebben de huis-stijl van Profsaracoglu toegepast bij de bouw van de website. Bovendien heeft ons team de website vertaald in meerdere talen. (Frans, Duits, Engels)

Google Advertenties voor HorecaMobility

Voor HorecaMobility hebben wij Google Advertenties gerealiseerd. Ons team kreeg als opdracht meer telefoon gesprekken van potentiële klanten te realiseren voor het bedrijf. Met succesvol resultaat, binnen 2 dagen moesten de advertenties worden stopgezet door de hoeveelheid behaalde conversies.

Website + Logo Design voor Arista Real Estate

Voor Arista Real Estate heeft Sovaid een geheel nieuwe stijl gecreëerd. Onze Graphic Design specialisten hebben een nieuw logo ontworpen. Bovendien is er een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website gerealiseerd.

Etiket design voor Tsjerkebier

Op basis van uitbreiding van het assortiment, moesten er nieuwe etiketten worden gerealiseerd. TsjerkeBier heeft hierin Sovaid de opdracht gegeven dit te realiseren. Wij hebben doormiddel van kleurensamenstellingen + design een mooi resultaat kunnen samenstellen.

Play Video

Introductie video voor het platform Borblo

Voor het Web-Building platform Borblo, heeft ons team een overzichtelijke introductie video gerealiseerd. Hierin hebben wij de belangrijkste punten van het platform beschreven in een 30 seconden filmpje.

Benieuwd naar meer projecten?
Neem dan nu contact op

OVER SOVAID

Copyright © 2019 Sovaid BV. All rights reserved.